Wie zijn wij?

Wij zijn Wendy en Wim Holmer, sinds 2015 trotse eigenaren van Holmer Services.
Bij ons laat je met een gerust hart je spullen achter. Wij bewaren ze droog en verwarmd. En we houden ze goed in de gaten; een veilig idee.

Hoe het begon

In 2015 zijn wij onze mooie onderneming gestart. Aanvankelijk met de verhuur van kleine opslag- en bedrijfsruimtes in Bathmen. Die opslag werd al snel uitgebreid met opslagruimtes voor inboedel. En met het verhuren van mobiele opslagruimtes. Onze opslagcontainers worden op locatie geplaatst. Zodat jij je spullen kunt bewaren op de plek die jij wilt. Indien gewenst nemen wij de opslagcontainers (gevuld) in opslag.
Sinds 2020 hebben wij, naast onze vestiging in Bathmen, ook een fijne opslagruimte op bedrijventerrein ‘Vletgaarsmaten’ in Holten.

Raad en daad

Onze service gaat verder dan alleen het verhuren van opslagruimte. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor raad en daad bij jouw verhuizing. Wij weten uit ervaring wat daar zoal bij komt kijken. En we helpen je graag! Met persoonlijk advies, met onze verhuisdozenservice, onze verschillende soorten aanhangwagens, onze afvalcontainer óf met (tijdelijke) opslagruimte voor jouw spullen.
Holmer Service ontzorgt en biedt jou net dat beetje extra!

Stukje service

Ons bedrijf is er eentje waar klanten terugkomen. En dat is natuurlijk niet voor niets. Zoals onze naam al doet vermoeden, krijg je bij ons een fijn stukje service. Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw spullen. We denken met je mee en helpen jou waar nodig.

Dus… heb jij opslagruimte of advies nodig?

Neem contact met ons op.
Wij zijn je graag van dienst.
Ook buiten kantooruren.